Snackers Fastfood

Wil jij werken bij Snackers?

Ben jij de collega die wij zoeken?
Ben jij opzoek naar een lekkere  (bij)baan? Kom dan het gezellige team van Snackers versterken.

Bij Snackers is geen dag hetzelfde, het ene moment ben je de lekkerste verse frites aan het voorbakken, bak je vervolgens een hamburger of saté’tje van de bakplaat of stap je in onze foodtruck naar een feest of partij op locatie. Door de combinatie van de werkzaamheden in de winkel en onze foodtruck maakt dit een leuke afwisselende baan!

Bij Snackers is werken goed te combineren met je school/studie, feestje, sport of gezinsleven. En naast het salaris verdien je met jouw glimlach ook fooi. Dat is een leuke bijkomstigheid!

Kom jij het team van Snackers versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.

In contact komen kan op alle mogelijke manieren en vraag ons naar de mogelijkheden.

FRITUUR EXPERT

Kom jij het Snackers team versterken als frituur expert? Als frituur expert weet jij alles netjes en op tijd te bereiden, je maakt de lekkerste burgers, snacks en frites. Kortom jij bent een echte snackspert en een frituurloog in de dop.

ALLROUND MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe Allround medewerker? Ben jij minimaal 18 jaar en tussen de 28 & 38 uur per week beschikbaar. Als allround medewerker kan jij je aanpassen als geen ander en ben je op elke plek inzetbaar. Kortom een echte alleskunner!

ASSISTENT FRITUURBAAS

Heb jij de ambitie om Assistent bedrijfsleider te worden bij Snackers? Kan jij goed plannen, ben je behulpzaam en een echte baas in het ondersteunen van jouw team members in de winkel of in onze foodtruck op locatie?! Solliciteer dan nu voor de lekkerste baan!

OPEN SOLLICITATIE

Bij Snackers zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen ons team.